Esquerra Unida recolza la concentració de protesta per la massificació de les aules de l’IES Pares Arques de Concentaina

La comunitat educativa (sobretot, pares i mares) comencen a reclamar pels disbarats que suposen els retalls del Consell en ensenyament. Esperem que l'exemple de Cocentaina s'esacampe ràpidament. Des d'EU, per suposat, farem tot el possible per ajudar a resoldre aquests greus problemes

NOTA DE PREMSA

La coordinadora d’EUPV i diputada autonòmica a Les Corts, Marga Sanz ha anunciat que el seu grup parlamentari presentarà preguntes al conseller d’Educació “perquè ens explique per què està permetent-se una massificació de les classes al centre que supera les ràtios de la Conselleria".

La diputada d’esquerres ha recollit les denuncies de l’Associació de Mares i Pares d'Alumnes d’aquest institut, la qual ha convocat una concentració de protesta per aquesta mateixa vesprada a les 19.30 hores en l’institut. “Algunes de les aules arriben a tenir 40 alumnes, sobrepassant així la xifra que marca la llei que ha d’estar per baix dels 30 alumnes per aula. Segons els pares i mares, aquesta situació s’ha agreujat especialment per la reducció del nombre de classes duta a terme per la Conselleria d’Educació”.

Sanz, a més, recorda que aquesta no és l’única protesta d’aquesta comunitat educativa, perquè les baixes dels professors no sempre són cobertes i si ho fan és quan ha passat molts dies amb la conseqüent pèrdua de classes dels alumnes.

Esquerra Unida reclamarà en Les Corts Valencianes, respostes al respecte al conseller Font de Mora, “i que ens done més detalls sobre si aquesta situació està repetint-se en altres centres, perquè estem convençuts que així és”.

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

La memòria obrera al País Valencià