EU demanarà en les Corts Valencianes que s'escometen urgentment les obres que precisa el Conservatori de Dansa “José Espadero”

Les instal·lacions del Conservatori d'Alacant es cauen literalment a trossos i la situació vé de molts anys enrere. Si aquesta iniciativa serveix per ajudar a que la Conselleria es posa ja mans a l'obra, haurà acomplit el seu objectiu

NOTA DE PREMSA

El diputat d'EU per Alacant, Lluís Torró, i el candidat d'EU a l'alcaldia d'Alacant, Miguel Ángel Pavón
acusen a la Conselleria d'Educació de “desídia” a l'hora de garantir l'adequat estat de les instal·acions del conservatori. Miguel Ángel Pavón exigeix a Sonia Castedo que demane a Font de Mora la urgent realització de les obres necessàries.

Davant del lamentable estat de les instal·lacions del Conservatori Professional de Dansa d'Alacant “José Espadero”, que posa fins i tot en risc la integritat física d'alumnes i docents, el grup parlamentari d'EU en les Corts Valencianes, a través del diputat d'EU per Alacant, Lluís Torró, demanarà al Conseller d'Educació, Alejandro Font de Mora, que s'escometen urgentment les obres necessàries perquè l'activitat docent puga desenvolupar-se amb normalitat i sense riscs derivats del mal estat de les instal•lacions.

Tant Lluís Torró com el candidat d'EU a l'alcaldia d'Alacant, Miguel Ángel Pavón, acusen a la Conselleria d'Educació de “desídia” a l'hora de garantir l'adequat estat d'unes instal·lacions educatives l'escandalós deteriorament de la qual ha desembocat en una vaga d'alumnes i en nombroses queixes i denúncies del personal docent.

D'altra banda, Miguel Ángel Pavón ha exigit hui a l'alcaldessa d'Alacant, Sonia Castedo, que intervinga davant de la Conselleria d'Educació perquè se solucione un problema que afecta un centre educatiu de la ciutat d'Alacant. Pavón exigeix a Castedo que demane a Font de Mora que les obres que necessita el conservatori es realitzen urgentment.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Incendis? Catàstrofe forestal? Segons Castellano aìxò no va ni amb ell ni amb el Consell