EU s'oposa frontalment a la privatització de les rodalies entre Alacant i Elx

Com sabreu, una part dels problemes del transport (a més de la insostenibilitat d'un model de mobilitat forçada i d'una gran quantitat d'inversions supèrflues front a la marginació d'aquelles realment sostenibles i rendibles socialment) és la privatització dels serveis públics. Ja hem vist com la Generalitat ha iniciat el procés de cedir inversions i explotació de línies de ferrocarril. Les decisions del govern pseudosocialista fins ara no ens havien afectat... Fins ara, però ja ens arriba: volen privatitzar no res més que les rodalies entre Alacant i Elx. Hala!

NOTA DE PREMSA

Lluís Torró i Miguel Ángel Pavón denuncien el doble discurs del PSOE que s'oposa a la privatització del TRAM a la ciutat d'Alacant però, alhora, promou la mateixa privatització a la xarxa de rodalies.

El diputat d'EUPV per les comarques del sud a les Corts Valencianes, Lluís Torró, i el candidat de la formació d'esquerres a l'alcaldia d'Alacant, Miguel Ángel Pavón, han expressat hui la seua oposició frontal a la privatització de la línia de rodalies entre Alacant i Elx mitjançant el model concessional que el Ministeri de Foment vol aplicar en l'anomenada variant de Torrellano, que comptarà amb una estació a l'aeroport d'El Altet.

Torró i Pavón critiquen el doble discurs del PSOE, ja que mentre a la ciutat d'Alacant s'oposa a la privatització de la gestió de la xarxa del tranvia que promou el PP valencià mitjançant un model concessional, en canvi adopta el mateix model per a la xarxa de rodalies entre Alacant i Elx.

La formació d'esquerres defensa de forma coherent la gestió pública del ferrocarril, siga tranvia o rodalies, i denuncia que el PSOE participe juntament al PP en el projecte privatitzador de serveis públics com el transport. Un projecte que s'està rellançant en el marc d'una crisi econòmica que s'està aprofitant per part dels seus causants, la banca i les grans empreses. Tot per a seguir minant el sector públic amb l'ajuda dels governs del PSOE i del PP.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

La memòria obrera al País Valencià