Esquerra Unida exigeix al Govern que complisca amb la rehabilitació i ampliació del Sant Pius V

No és l'única cosa en la que estem cada vegada més malament, però la cultura valenciana s'esgola per avall en una esvarosa i cada vegada més empinada costera que sembla acabar en l'abisme. La llengua, les arts escèniques, la música i també les arts plàstiques. I no sols ens enfrontem amb la desídia i la mala gestió del govern valencià (?) del PP, sinó que a la festa s'hi suma el govern central. Els retalls ho afecten tot... excepte les ajudes i subsidis als bancs i les grans empreses

NOTA DE PREMSA

La formació d’esquerres ja reclamà fa més d’un mes al Govern central, a través del diputat de IU, Gaspar Llamazares, i amb la presentació d’una esmena als Pressupostos Generals de l’Estat, que s’aprove l’assignació econòmica per a l’ampliació d’aquest museu. “Resulta vergonyós assistir a les picabaralles de la Generalitat i el Govern central sobre els diners que han de destinar-se a aquestes obres i que el projecte, mentrestant, continue aturat”, afirma el diputat autonòmic, Lluís Torró.

Torró considera que l’ampliació d’aquest museu valencià “és summament necessària. Són massa anys els què porta aquesta pinacoteca, una dels més importants d’Espanya, esperant unes obres que haurien de solucionar el seu estat de deteriorament denunciat pel propi Consell Valencià de Cultura”.

Esquerra Unida apel·la a les dues administracions “a col·laborar conjuntament per a fer realitat de manera urgent aquestes obres. Esperem que la pilota no passe d’un costat a altre, com sol ocórrer en altres casos, i el museu siga la prioritat número u”, reclama.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Incendis? Catàstrofe forestal? Segons Castellano aìxò no va ni amb ell ni amb el Consell