Lluís Torró (EU): “El Consell i el Ministeri han de parar la picabaralla irresponsable que mantenen sobre el tren Xàtiva-Alcoi i fer-lo realitat”

I tornem a parlar sobre el Xàtiva-Alcoi. Sempre passa igual quan arriben els pressupostos de l'estat i de la Generalitat. Enguany sembla encara més greu. Tot i que havien signat un conveni sobre rodalies que incloia les actuacions per millorar i garantir el servei ara tornen les notícies sobre el seu tancament. El Conseller acusa el Ministeri de voler clausurar definitivament la línia i el Ministeri respon que el Consell no paga la seua part dels diners per compensar el dèficit que genera. JA N'HI HA PROU!!!! VOLEM EL TREN, ARA!!!!

NOTA DE PREMSA

El diputat autonòmic d’EUPV ha qualificat de “sainet de mal gust, aquest joc de la pilota que estan mantenint el govern valencià i el Central respecte el suposat tancament de la línia ferroviària Xàtiva-Alcoi. No sols demanem la immediata execució de les millores d’aquesta línia, sinó que ambdues administracions acaben amb aquesta actitud de desprendre’s de responsabilitats”. Esquerra Unida reclamarà en les Corts al Consell que complisca amb la seua part i en el Congrés dels Diputats ja ha presentat una esmena als Pressupostos Generals de l’Estat per a que no desaparega aquesta línia”.

Torró ha manifestat que la Conselleria d’Infraestructures “té uns compromisos d’inversió que no pot eludir, i sembla que el que està fent Mario Flores és presentar-se com una víctima”. El diputat d’esquerres insisteix que les inversions es troben fragmentades: “no es tracta d’un cofinançament, sinó que cada administració licita i executa una sèrie diferent d’intervencions”.

Per a Esquerra Unida, el PSOE i el PP “duen molts anys fent brindis al sol respecte aquesta línia, però aquesta segueix sense ser una realitat. Sembla que cap dels dos partits tenen cap interès real en resoldre la qüestió de la línia Xàtiva-Alcoi.

En aquest sentit, Esquerra Unida ha anunciat que realitzarà diverses actuacions en les Corts per reclamar l’execució de la línia, “així com exigirem a Mario Flores perquè s’ha avançat a dir que la línia no es farà si el Ministeri de Foment el desmenteix. Ens preguntem si Flores disposa d’altra informació que la ciutadania no sabem. Exigim al conseller que done respostes en Les Corts al respecte”, reclama Torró, qui afegeix: “preguntarem, a més, si el Consell està complint amb el seu compromís de contribuir a la despesa que suposa el dèficit actual de la línia fins que s’execute la seua millora”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Incendis? Catàstrofe forestal? Segons Castellano aìxò no va ni amb ell ni amb el Consell