El PP va executar el saqueig de la CAM, l'Estat la va sanejar i ara la malvendran

És el tema més recurrent de l'estiu (junt al ditxós Corredor Mediterrani). I no és estrany ja que es tracta d'una qüestió cabdal. Quan es parla del tema, Camps, Fabra (Alberto) i companyia miren cap a una altra banda. Quina barra! Com si no hi tingueren res a veure. Vist el que hi ha sembla clar que hi ha dos tipus de responsabilitats. D'una banda les penals. La justícia haurà de prendre cartes en l'assumpte (des d'EU també estem preparant accions al respecte) ja que sembla que la gestió pot haver traspassat els límits de la legalitat. Però, d'una altra banda, també estan les polítiques. I ací, el màxim responsable és la Generalitat dirigida pel PP: terres mítiques, urbanisme desbocat, projectes insostenibles,... Al remat per privatitzar-la i perdre un instrument crucial per al futur econòmic de la societat valenciana. Ho consentirem sense fer-hi res?

NOTA DE PREMSA

El portaveu adjunt del grup parlamentari d'EUPV a Les Corts, Lluís Torró considera “indispensable” dur a terme una comissió d'investigació parlamentària sobre “el saqueig indecent de la CAM”. “La caixa serà malvenuda pròximament per la gestió irresponsable i suïcida, de la qual també són responsables l'ex conseller d'Economia, Gerardo Camps i l'Institut Valencià de Finances”, ha explicat Torró. “No és admissible que s'haja de sanejar amb diners públics i vendre posteriorment al millor postor una caixa que ha estat saquejada més que gestionada”, ha afegit el diputat d'EUPV.

El portaveu adjunt, Lluís Torró, ha tornat a demanar “la creació d'una comissió d'investigació sobre el saqueig de la CAM”, tal com sol·licità a Les Corts la formació d'esquerres el passat 25 de juliol. “Han de retre compte de la seua gestió per tal d'aclarir en quina mesura els projectes immobiliaris i les inversions partidistes d'escassa o nul·la solvència han sigut determinants per arruïnar l'entitat”, ha explicat el diputat d'EUPV. “De moment -ha afegit- continuem esperant les explicacions de l'ex conseller Gerardo Camps que fa com si la cosa no anara amb ell”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Incendis? Catàstrofe forestal? Segons Castellano aìxò no va ni amb ell ni amb el Consell