Ferrari World? El Consell està absolutament desconnectat de la duríssima realitat econòmica i social dels valencians

Perplexitat. Crec que és el sentiment (a més de la ràbia i la indignació, que això ja va per barris encara que vaja estenent-se poc a poc) absolutament majoritari entre la població. Tant és la seua ideologia. L'atur creix sense mesura i l'Estat aplica polítiques que, a més de deteriorar i aprimar els serveis públics, ajuden al seu creixement. El control del dèficit serveix per justificar mesures que no és que no hi tinguen res a veure, és que van a agreujar-lo a mitjà termini (em referesc a les privatitzacions). I en tot aquest maremàgnum antiestatal sempre troben algun raconet d'on traure algunes desenes (o centenars...) de milions per rescatar bancs. Us recomane la lectura d'aquest article (i en general del bloc) d'Alberto Garzón (Pijus economicus, s'anomena) sobre Bankia. Té una gran capacitat pedagògica per explicar molt clar coses que ens presenten sempre com a molt complexes). També ens sumeix en la perplexitat l'anunci del parc temàtic Ferrari World. No tant pel que diuen (si és que realment acaben limitant-se a cedir sòl, per això preguntarem). Sinó perquè l'anunci pretén maquillar la situació tan fotuda que patim. I és que un acaba preguntant-se: i que encara no haja acabat ningú a la pressó?
NOTA DE PREMSA

Esquerra Unida exigeix la compareixença de Lola Johnson per a que explique l’última “ocurrència” del Consell

El diputat autonòmic d’EUPV i portaveu adjunt, Lluís Torró, ha demanat explicacions al Consell per l’última “ocurrència” de posar en marxa un parc temàtic de Ferrari. Per això, Torró ha demanat la compareixença de la consellera de Turisme, Cultura i Esport, Lola Johnson a Les Corts per a que explique les condicions del projecte. El parlamentari d’esquerres ha criticat la “manca d’informació” i “l’absoluta desconnexió de la realitat dels responsables del Consell, que en plena crisi econòmica tornen als esdeveniments elitistes i absurds que han fet perdre a la Generalitat centenars i centenars de milions d’euros”. A més, Torró també s’ha preguntat si existeix algun tipus d’estudi sobre l’impacte ambiental del projecte.
Torró manifesta la seua perplexitat per “l’absoluta manca d’informació per part del Consell” i ha exigit la compareixença immediata de la conseller a de Turisme, Cultura i Esport, Lola Johnson, en Les Corts per que done les explicacions pertinents. “Estem ja molt acostumats a que els responsables del Consell diguen una cosa i que després la realitat siga molt diferent”, ha afegit Torró. A més, el diputat d’esquerres ha assenyalat que espera que “açò no siga una cortina de fum per a tapar la situació d’impotència del Consell a l’hora d’enfrontar la crisi”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Incendis? Catàstrofe forestal? Segons Castellano aìxò no va ni amb ell ni amb el Consell