Esquerra Unida exigeix al Consell una auditoria exhaustiva de tot el que ha costat la Fórmula 1

Aquesta és la meua tercera setmana de vacances. Això és el que explica la irregularitat amb que he anat posant coses ací al bloc. Ja haureu observat que no són vacances de veres: no he desconnectat (i la setmana que vé estic de guàrdia, uff!). Hui he pogut llegir a la premsa estupideses com que al País Valencià ens volen malament i que hi ha una mà negra que ens desitja totes les maldats possibles. Han eixit de boca del vicepresident Císcar. No, no són uns paranoïcs. Sí, ens ho volen encomanar als demés mentint fins que els hi fa mal la boca. Ells són incapaços d'assumir cap tipus de responsabilitat. Recorden els xiquets que han fet una cosa malament i s'obstinen en negar-ho. Fins ara la ciutadania ha fet de pares crèduls que estan convençuts que la seua criatura és incapaç de fer cap mal ni a res ni a ningú. No sé si, arran de les declaracions del dissabte passat, Ecclestone passarà a formar part de la llista de malvats antivalencians. Supose que a ell tant li farà, se n'anirà amb les butxaques ben plenes. Camps, en canvi, que ens ha deixat un país en fallida i que va signar un contracte al·lucinant (tant que no ens el volen ensenyar) amb Bernie unes hores abans de dimitir, no entrarà pas a formar part de la llista negra amb la que el PP tracta de fer-nos creure que ells passaven per allí. Realment ens està passant? No serà tot un malson? La realitat, efectivament, sempre supera a la ficció. De lluny.

NOTA DE PREMSA

El portaveu adjunt d’EUPV a Les Corts, Lluís Torró, afirma que l’anunci de la supressió de la cursa en València, “ha de venir acompanyada també de moltes explicacions del Consell. Aquest anunci, fet sols de manera unilateral per Bernie Ecclestone, demostra que la Generalitat mai ha tingut l’última paraula en res, simplement ha anat fent efectiu els desitjos del magnat, gastant-se a mans plenes els diners de tots els valencians. Esperem que com a punt i final d’aquest bogeria que ha estat la Fórmula-1, se’ns presente una auditoria exhaustiva de tot el que ha costat”, demana Torró.

El diputat d’esquerres assenyala que ha de “fer-se públic tot el que tinga a veure amb les contractacions de la cursa. Tenim la sensació que els valencians hem estat assistint a un esdeveniment que ens ha costat més diners i ens ha deixat molts més pocs dels què ens ha venut el Consell”.

Torró explica: “mereixem respostes d’una vegada per totes, contestacions sobre quines eren les condicions del contracte, si aquestes s’han canviat, per què l’ex president Camps un dia abans de dimitir signa el contracte amb Ecclestone. Així es feien les coses, a pólvora de rei amb els diners dels valencians i valencianes”, critica.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Política, llenguatge i esquerra "guay"