La Ciutat de la Llum és un cúmul de despropòsits

Ja n'he parlat prou de la Ciutat de la Llum. Les darreres notícies sobre el tema són molt preocupants (a aquest enllaç hi teniu la darrera i accés a d'altres relacionades). Intents d'amagar la situació i de fer-ne còmplice a la mateixa Comissió Europea, costos superiors als que s'havia reconegut fins el moment, pleits díficils d'entendre amb l'empresa que gestiona el complex... Des del meu punt de vista, açò és el que costa més d'entendre. Si hi ha una empresa pública que es diu Ciutat de la Llum, per a què en cal una altra de privada que s'encarregue de la gestió? I ara volen fer-la fora per a privatitzar-la? Per a privatitzar el què, si ja està privatitzat? Però clar el problema és que l'empresa pública ha de tornar més de 200 milions d'euros en ajudes a la Generalitat i, evidentment, no pot. Tot plegat un embolic de tres parells. Sembla que el PP haja descobert la fórmula per a transmutar l'or en merda. I els responsables? Ah, els responsables...!

NOTA DE PREMSA

Esquerra Unida sol·licita la compareixença de Lola Johnson en Les Corts

El diputat d’EUPV en Les Corts, Lluís Torró ha criticat l’enorme inversió de la Generalitat en la Ciutat de la Llum d’Alacant: “274 milions d’euros tirats al fem”. Torró ha sol·licitat la compareixença de Lola Johnson en Les Corts per a que explique com pensa resoldre el Consell els nombrosos contenciosos que arrossega la Ciutat de la Llum. “El Consell té un problema gravíssim amb la Ciutat de la Llum, ha tractat d’ocultar informació i han volgut implicar a la Unió Europea en eixa ocultació d’informació pública”, ha assenyalat Torró. 
 
El parlamentari considera que “és difícil comprendre que hi haja una empresa pública i una empresa privada encarregada de la gestió”. “Tot és un cúmul de despropòsits i la màxima responsable, la consellera del ram, ha de comparèixer per explicar amb llum i taquígrafs la situació actual de la Ciutat de la Llum i què pensen fer o al·legar”, ha afegit.
 
“Algun responsable haurà d’haver de tots aquests despropòsits”, ha declarat Torró qui ha recordat que “cap càrrec del PP valencià ha dimitit per clavar la pota”. “Algú haurà de rendir comptes per haver tirat al fem 274 milions d’euros en inversió pública”, conclou el diputat i portaveu adjunt d’EUPV en Les Corts.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

La memòria obrera al País Valencià